Yleisesittely
Kotimaiset asiakaslehdet
Tapiolan Lähiseudun Asiakaslehti
Ruoka, Terveys ja Ympäristö -lehti
Jumbo Kauppakeskuksen Asiakaslehti
Vientijulkaisut
International Business Media
Mat, Technologi och Forskning
Business Espoo 2005
Muut painotuotteet
WWW-sivustopaketti


Muut toimialat
Ulkomaan edustukset
KLEPPER
KLEPPER suomenkielellä
KLEPPER in Russian
Vuokrattavat kohteet
Rantahuvilakiinteistö Puumalassa
Puumala in Russian
Rantahuvilakiinteistö Västanfjärdin saaristokunnassa (Kemiönsaaressa)

International Business Media

International Business Media -lehti on venäjän- ja englanninkielinen ilmaisjakelulehtenä toteutettu vientijulkaisu, joka keskittyy suomalaisten tuotteiden ja palveluiden markkinoimiseen Venäjällä ja Baltiassa. Julkaisua jaettiin täsmäjakeluna suoraan yrityksiin ja eri alojen kansainvälisillä messuilla sekä Moskovassa että Pietarissa ja Baltiassa. Lehteä jaettiin myös maailmanlaajuisesti Finland Trade Centereihin ja kansainvälisiin kauppakamareihin sekä Venäjällä, Baltiassa että EU:ssa. Lisäksi Venäjän tietotoimisto Ria Novosti toimitti International Business Media -lehteä edustustoihinsa ympäri Venäjää.

Lehden painosmäärä oli 50.000 kpl ja se on ilmestynyt vuosina 1996-1999. Kuljetuksesta ja täsmäjakelusta vastasivat Varova Oy, Interstatus, NorthEuro Logistics Oy ja EE Trans Finland Oy.

Huom! Julkaisemme uunituoreet tiedot yrityksestäsi olipa sitten kyseessä artikkeli, advertoriaali, ilmoitus tai uutinen. Lehtemme palvelee suomalaisen vientiyrityksen markkinointitarpeita juuri niin yksilöllisesti kuin menestyvä vientiponnistelu maailmalla edellyttää.

Pääset kertomaan tuotteistasi ja palveluistasi täsmälleen niin kuin haluat lähettämällä meille omat tekstisi ja kuvasi. Tarvittaessa hoidamme tekstin käännöstyöt mm. venäjäksi, englanniksi, liettuaksi tai saksaksi. Ennen materiaalisi julkaisemista tarkastat että työmme vastaa odotuksiasi.

Lisätietoja
lehden julkaisuaikatauluista ja ilmoitushinnoista saat ottamalla meihin yhteyttä: peter.wellmann@qualityint.com, fax (09) 4551113 tai puh. (09) 464118 päätoimittaja Eva Kivilaakso-Wellmann. Hallinnosta ja kansainvälisistä kontakteista vastaa Peter Wellmann.

Ilmoitustilavaraukset
ja lehden tilaukset puhelimitse (09) 464118, faxilla (09) 4551113, sähköpostilla peter.wellmann@qualityint.com tai yhteydenottolomakkeella.